Każdy sklep mięsny, duży, mały, czy taki w supermarkecie, nie obejdzie się bez takiego przedmiotu, na którym można na przykład przerąbać zakupione przez klienta kości lub żeberka. Dlatego w ofercie przedsiębiorstwa ze strony probox.pl zaopatrującego sklepy i lokale gastronomiczne nie może zabraknąć takich sprzętów jak kloce masarskie. Są one wykonane z dokładnie wyselekcjonowanego drewna bukowego i grabowego, które jest scalane połączeniami grzebykowymi. Taki proces produkcji zapewnia optymalną twardość i trwałość tego sprzętu.
Wśród marek kloców są Hendi, Stalgast lub Red Fox renomowane firmy potwierdzające trwałość i niezawodność. Mogą one mieć stalowe lub drewniane podstawy w zależności od oczekiwania klienta. Wszystkie kloce oferowane przez wspomnianą wyżej firmę świetnie sprawdzają się w branży masarskiej. Każdy klient bez problemu może dostosować wielkość sprzętu do własnych potrzeb, a w razie jakichkolwiek pytań firma zaprasza do kontaktu ze swoimi przedstawicielami, którzy bardzo chętnie udzielą wszystkich informacji na przykład poprzez live chat lub kontakt telefoniczny.
Napisz komentarz